počet produktů
0
cena nákupu
0,00 CZK
měna: CZK
Kategorie
Počítadlo přístupů
Online: 17
Dnes: 443
Týden: 6857
Celkem: 6393617
Počet kliků: 47954440

Optika-puškohled Bosile 3-9x40EG Antireflex BSA

1/12
kód: Z3461
Cena: 2.950,00 CZK
Dostupnost: Skladem
ks

 Optika-puškohled Bosile 3-9x40EG Antireflex BSA RG světlo

- Dalekohled s optickým plynuje regulovatelným přiblížením ZOOM 3 až 9x a světlosti ( průměrem objektivu) 40 mm.
 
 - Pro použití ve tmě a ztížených světelných podmínkách je puškohled vybaven volitelným červeným nebo zeleným podsvícením záměrné osnovy v 6 stupních imtenzity.
 
 - Záměrná osnova Mil Dot pro zamíření a výpočet vzdálenosti cíle. Lze s úspěchem použít i jako pozorovací dalekohled se zvětšením až 9x.
 - Regulace osy vpravo - vlevo ( 1 click 1/4´´ na 100 Yards), nahoru dolu ( 1 click 1/4´´ na 100 Yards). Tyto regulační prvky jsou kryté šroubavatelnou kovou krytkou a po jejich sejmutí je reguce náměru možná bez použití dalšího nářadí, jen rukou. Navíc jsou prvky aretovány pružinou, takže se můžete vrátit o přesně specifikovaný počet dílků - cvaknutí.  
 
 - Dioptrická korekce (zaostřovací kroužek v přední části puškohledu) přizpůsobí Vaše oko k optice.
 
 - Provedení tubusu je celokovové a u tohoto provedený antireflexní, černé kladívkové, tak aby se minimalizovaly odlesky od okolního nasvícení při použití.  
 
 - Součástí dodávky jsou i plastové krytky okulárů (tanga) se sluneční clonou (filtrem)  vhodné např do mlhy a sněžení. Krytky jsou průhledné a využijete je i jako ochranu před kuličkami airsoftu.
 
 - Puškohled může být opatřen i sluneční clonou či přídavným filterem, objektiv má na to závit (vnější 44mm, nebo i vnitřní - s kroužkem, který je součástí objektivu a lze sejmout.
 
 - Délka puškohledu 315mm, průměr tuby 1",  Váha asi 520 g.
 
 - K přednostem patří široké zorné pole, odolnost proti mlze i prachotěsnost.
 - Puškohled určen pro airsoft, PCP větrovky a CO2 zbraně, na jiné zbraně jen na vlastní nebezpečí a bez možnosti reklamovat vady s nedoporučeným použitím spojené. 
 
 - V ceně je i vysoká zbraňová montáž 11mm. Nevyhovuje-li Vám tato montáž výškou nebo šířkou upevnění, lze ji za příplatek vyměnit za jinou montáž. Za jaké lze měnit najdete na jednom z obrázků. Příplatek je 120,- u výměny za dvoudílnou  a 200,- pokud chcete mít montáž jstabilnější jednodílnou, jejíž délka uchycení je 100 mm.

 návod k obsluze a údržbě puškohledu

Optika-puškohled Bosile 3-9x40EG Antireflex BSA
Obrázky